Eventforum

Luotettava ja idearikas

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme ikimuistoisten ja organisaation strategiaa tukevien tapahtumien järjestämisessä.

Tapaa Eventforum

Eventforum perustettiin vuonna 2004 Suomessa.

Autamme asiakkaitamme tapahtumien tavoitteiden asettamisessa, konseptien suunnittelussa, budjettien mitoituksessa ja sopivan kohderyhmän kokoamisessa. Olipa kyse sitten konferenssista, juhlasta tai monivuotisesta tapahtumasarjasta.

Yhdessä puhujien, juontajien ja valmentajien välittämiseen erikoistuneen sisaryhtiömme Speakersforumin kanssa tarjoamme laadukasta sisältöä tapahtumiin ja tilaisuuksiin sekä korkealuokkaista valmennusta. Laaja kontaktiverkostomme sisältää yli 7000 asiantuntijaa, joiden joukosta löytyy puhujia, juontajia ja valmentajia jokaiseen tilaisuuteen.

TF Group

Eventforum ja Speakersforum ovat osa ruotsalaista TF Group -konsernia. TF Group työllistää yli 70 työntekijää ja on Pohjoismaiden suurin tapahtumakonsultaatioon, koulutukseen sekä puhujien välittämiseen keskittyvä konserni. TF Group perustettiin vuonna 1995.

TF Group osallistuu yli 5000 tapahtuman ja seminaarin järjestämiseen vuosittain. Konserni on edustettuna laajalti Pohjoismaissa ja Virossa: Suomen toimintojen lisäksi siihen kuuluvat Talarforum Sweden, Competenceforum Estonia, Talerforum Norway ja Talerforum Denmark.

Henkilöt

Asiakkaamme